Vreme je da zaronite u svet fenomenalnih priča jer ove sedmice na filmskom repertoaru imamo nešto posebno za svakog ljubitelja kinematografije! U sredu, kada romantika oboji Dan zaljubljenih, prepustite se emotivnoj vožnji. Ako ste ipak spremni za dozu uzbuđenja i avanture, očekuje vas spoj akcije i naučne fantastike, a nismo zaboravili ni one koji žude za smehom. FilmBox kanali uvek zadovoljavaju svačije ukuse, a u nastavku predlažemo samo neke od filmova uz koje se možete opustiti ove nedelje. 

Za sve zaljubljene u sredu će na repertoaru FilmBox Stars kanala biti film „Zaljubljivanje u devojku iz komšiluka“ (naslovni foto). Ova priča govori o drugovima iz detinjstva, Terezi i Marku koji se sreću mnogo godina kasnije, zaljubljuju se, odlučuju da se venčaju i sve izgleda kao ostvarenje sna. Makar za njih… Za njihove majke, dve tvrdoglave žene koje još uvek ne govore zbog svađe stare 25 godina, ovo je savršena šansa za igre živaca. Udobno se smestite od 18.15h sa svojom voljenom osobom i uživajte.

Blizanac

Kada se akcija, naučna fantastika i triler spoje u jedno, dobija se film „Blizanac“ u kome se stariji plaćeni ubica suočava sa svojim mlađim klonom. Kako biste ispratili sve zaplete i rasplete ovog ostvarenja u kome je Will Smith jedan od glavnih glumaca, u subotu od 21h uključite kanal FilmBox Extra i prepustite se scenama koje će vas ostaviti bez daha!

“Vruća potera”

I FilmBox Premium kanal uvek ima da ponudi nešto zanimljvo, a jedan od fenomenalnih filmova pod nazivom „Vruća potera“ emitovaće se u nedelju od 19.35h. Ova priča, u kojoj Sofia Vergara i Reese Witherspoon tumače glavne uloge, govori o strogoj i pedantnoj policajki koja pokušava da zaštiti udovicu narko-bosa, bežeći kroz Teksas od korumpiranih policajaca i plaćenih ubica. Prepustite se scenama koje će vas zaista nasmejati!